Veiligheid en beveiliging tot in de puntjes geregeld.

Contacteer ons nu.

Contact

Camerabeveiliging met HD, server en recorder

 

 Dwbeveiliging  - Camerabeveiliging

Als wij camera’s plaatsen zijn al uw beelden rechtsgeldig voor politie, justitie en verzekering. Daarenboven begeleiden wij de opmaak van het wettelijke dossier voor uw camerabeveiliging uit Brakel van DW Beveiliging.

Met app, HD en recorder

Een goede camerabeveiliging is pas nuttig indien u over de juiste en meest hedendaagse technologie beschikt. Daarom begeleiden wij u in de keuze voor Full HD-camera’s met audio, digitale recorder en wettelijke pictogrammen. Indien nodig komt er bij u thuis een server voor de professionele camera’s zodat niets verloren gaat. Alles is bovendien met een app, zodat u steeds uw veiligheid in uw broekzak heeft.

Rechtsgeldig

Rechtsgeldigheid is uiteindelijk wat uitermate belangrijk is indien u over camerabeelden beschikt waarop een criminele activiteit te zien is. Kies daarom voor een beveiliging via DW Beveiliging. Al onze plaatsingen zijn conform en geldig voor politie, justitie en verzekering. Rechtsgeldig. Wij begeleiden de opmaak van het wettelijk dossier voor particulier, kmo, industrie, ...